Historien bag Horsens Murer Service

Murermester Jesper Sørensen støbte i 2009 fundamentet til Horsens Murer Service ApS, og der er siden blevet stablet mange mursten ovenpå. Således har firmaet i dag en bred profil og varetager alle typer opgaver for erhverv såvel som private.

Hos os er kunden altid i centrum, og vi vægter en tæt dialog højt. Det betyder, at du som kunde kan være sikker på, at slutproduktet altid stemmer overens med dine ønsker.

Vi følger trit med udviklingen og arbejder med de nyeste arbejdsteknikker, værktøjer og materialer. Til fordel for både kunden og de ansatte.

Vi har stor tillid til vores murersvende, og vi arbejder derfor med en høj grad af ansvarsfrihed. Fordi vi tror på, at det fordrer det bedste slutresultat. Planlægningsprocessen sker dog altid i samarbejde med murermester og inkluderer også vejledning om materialer i tæt kontakt med det lokale byggemarked.

Horsens Murer Service vil gerne være med til at give unge mennesker en chance for en god start på arbejdslivet. Derfor tager vi løbende socialt udfordrede unge ind som praktikanter, så de kan få den fornødne støtte. Vi har derudover haft mulighed for, at have lærlinge tilknyttet virksomheden siden 2010. 

For os er det vigtigt at værne om håndværket samt at lære fra os i murerfaget, det gør vi ved at passe godt på dem, der vil vores fag i fremtiden. 

  • 1475842043972.png
  • Gazelle-2017_rgb_transparent.png
  • Hjerteklub Danmark.jpg
  • ikontrol.jpeg
  • Socialt ansvarlig virksomhed .png
  • Succesvirksomhed 2021
bubble