Privat

Trænger badeværelset til nye klinker? Eller har familien nået en størrelse hvor der er brug for en tilbygning?  Horsens Murer Service kan klare alle opgaver i privaten. Store som små.

Ved større opgaver vil vi gerne gøre det så bekvemt for dig som muligt. Derfor kan vi tilbyde, at udføre jeres renovering som hovedentreprenør. Så sørger vi for at indhente tilbud fra vvs, elektriker, tømrer, maler osv. og du kan blot læne dig tilbage og nyde, at arbejdet udføres af fagfolk det ved hvad de har med at gøre. 

Vi leverer et effektivt og professionelt stykke arbejde til mindst mulig gene for dig, for det er meget vigtigt for os, at det altid er en god oplevelse at have besøg af Horsens Murer Service.

Skal vi hjælpe dig med at realisere dine byggedrømme, så kontakt os nu. Vi kommer gerne ud og kigger hos dig og får en snak om, hvordan vi kan opfylde dine største ønsker i forhold til din bolig. 


 • Vi arbejder med de nyeste teknikker, værktøjer og materialer
 • Du møder, som kunde, altid den samme murer under hele forløbet
 • Vi giver en grundig vejledning om materialer
 • Vi holder løbende kontakt mens arbejdet udføres
 • Vi laver både hoved -og fagentreprise
 • Vi kører i hele landet
 • Vi udfører også arbejde for private lige fra opførelse af nye parcelhuse til renovering af badeværelser og småreparationer

Det siger vores kunder om os...

 • Jeg kan varmt anbefale firmaet til både store og små opgaver

  Jeg har brugt Horsens Murerservice til flere opgaver, og har hver gang været glad for hele forløbet. Helt fra afdækning af behovet til afregningen. 

  Jesper Sørensen er ærlig i sin rådgivning om ønsker og muligheder, og de aftaler der bliver indgået overholdes punktligt. 

  Jeg kan varmt anbefale firmaet til både store og små opgaver. 

   

  /Peter - Privatkunde 

 • Kvalificeret vejledning og gode råd hele vejen igennem, vi er 110 % tilfredse med vores nye badeværelse

  Vi fik lavet vores 70'er badeværelse om til et gæstetoilet og et stort badeværelse. På projektet har vi fået hjælp fra Horsens Murerservice. 

  Vi har igennem hele processen oplevet en stor tryghed igennem god kommunikation. Vi har følt os informeret igennem processen og er blevet mødt af imødekommenhed såfremt vi havde spørgsmål undervejs. 

  Horsens Murerservice har givet os kvalificeret råd og vejledning, således at vi er nået frem til det bedste resultat, som vi er 110 % tilfredse med. 

  Vi vil til enhver tid anbefale andre at tage kontakt til Horsens Murerservice, hvis de står overfor et projekt. 

   

  / Julie - Privatkunde 

 • Perfekt og professionelt arbejde udført af kompetente medarbejdere

  Vi har været super glade for Horsens Murerservice, så glade at vi bruger dem igen. 

  Vi har fået støbt gulv i skur, og lukket nogle luft huller rundt i huset. Arbejdet er lavet perfekt og professionelt. 

  Det er kompetente medarbejdere og man føler at de inddrager en hele vejen igennem. 

   

  / Birgit Slettalid - Privat kunde 

 • Renovering af badeværelse i forbindelse med en rørskade

  Det har været en befrielse at arbejde sammen med en håndværker, som er så velorganiseret, punktlig, struktureret og kompetent som dig. Udover at stå for det murermæssige arbejde har du været rigtig god til at skaffe oplysninger, og tage kontakt til andre håndværkere, som er nødvendige i et sådan et projekt.

  Thomas Tønder Nikolajsen, 8700 Horsens

Udvalgte kundecases

bubble