Erhverv

Vi ved, at det for erhvervskunder er ekstra vigtigt med tillid, præcision og stabilitet, fordi der ikke er tid til at kigge mureren over skulderen.  I Horsens Murer Service får din virksomhed en pålidelig og fleksibel samarbejdspartner.

Vi har stor erfaring med alt fra mindre renoveringsopgaver til store fliseprojekter og opmuring af virksomhedens nye bygninger, og vi er konkurrencedygtige på pris, kvalitet og effektivitet.

Kontakt os nu og hør mere om mulighederne.


 • Vi arbejder med de nyeste teknikker, værktøjer og materialer
 • Du møder, som kunde, altid den samme murer under hele forløbet
 • Vi giver en grundig vejledning om materialer
 • Vi holder løbende kontakt mens arbejdet udføres
 • Vi laver både hoved -og fagentreprise
 • Vi kører i hele landet
 • Vi udfører også arbejde for private lige fra opførelse af nye parcelhuse til renovering af badeværelser og småreparationer

Det siger vores kunder om os...

 • Opbakning og engagement fra erhvervslivet er afgørende for elevens succes

  "Horsens Murerservice er en god samarbejdspartner i forhold til vores elever på den Kombinerede Ungdomsuddannelse, KUU. Vi oplever en virksomhed, som tager ansvar for elevens faglige, personlige og sociale udvikling under erhvervstræningen, som er en obligatorisk del af et uddannelsesforløb i KUU. Opbakning og engagement fra erhvervslivet er afgørende for elevens succes, og Horsens Murerservice er derfor en del af et vigtigt netværk af erhvervsvirksomheder for KUU, Learnark Horsens" - Pernille Follin, uddannelsesleder

   

  "Hos Horsens Murerservice er jeg blevet taget godt imod og det er et godt sted at være. Jeg får lov til at være en del af mange spændende mureropgaver" - Niclas, elev på KUU og i erhvervstræning hos Horsens Murerservice

 • Kvalitet, tidsstyring og god kommunikation har været kendetegnene for vores samarbejde

  Vi har haft fornøjelsen af at bruge Horsens Murerservice på flere af vore projekter. Kvalitet, tidsstyring og god kommunikation har været kendetegnene for vores samarbejde indtil videre. Vi ser derfor frem til kommende projekter sammen med Horsens Murerservice.

   

  Jens Skovborg Mortensen - LOKATO Entreprise A/S

 • Horsens Murer Service har udført flere opgaver for os - hver gang med stor succes

  Vi har brugt dem til energirenovering, hvor de har isoleret sokler, udskiftet jernkonstruktioner i gammel murværk. Derudover har de lavet tilbygninger, og mange andre både store og små reparationer. Priserne har aldrig fejlet noget, og det har arbejdet heller ikke.
  Jesper og hans folk kan man regne med, og man bliver mødt af seriøse danske håndværker, vi vil helt klart bruge dem igen næste gang.

  Simon Holch, Østjysk Tømrer & Freelance

 • Det har altid været med stor tilfredshed og høj kvalitet, samt stor fleksibilitet!

  Vi har brugt Horsens Murer Service til at lave flisearbejde i alle vores huse, vest for Storebælt, siden Horsens Murer Service startede. Når der en sjælden gang imellem har været en fejl/mangel, er dette blevet udbedret straks efter det er påpeget. Jeg kan kun give min bedste anbefaling til Horsens Murerservice.

  René Frisk, Ejer, Orkidé Huse A/S

 • Kompetente, løsningsorienterede og behagelige mennesker at samarbejde med

  Hos Arensbach Tømrer, Snedker & Byggerådgivning ApS har vi flere gange samarbejdet med Horsens Murer Service ApS. Hver gang med stor tilfredshed for både os selv og vores slutkunder.

  Ask Arensbach, Tømrermester

Udvalgte kundecases

bubble